Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Vepřový záhorácký závitek
 

Vepřový záhorácký závitek

Vepřový záhorácký závitek
 
  • přidat obrázek ...
 
*****
Počet porcí
4
Počet zobrazení
6450x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 cibule
česnek
kmín drcený
1 lžíce mouka hladká
pepř
1 lžíce sádlo
50 g slanina
sůl
750 g vepřové - bok (bůček)
200 g zelí sterilované

POSTUP

Očištěný vepřový bůček bez kůže vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, paličkou, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem.Na sádle osmahneme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli a rozkrájenou slaninu, přidáme překrájené a propláchnuté sterilované zelí, osolíme a okořeníme drceným kmínem. Touto vložkou naplníme plátky bůčku, zavineme je, upevníme párátkem a obalíme v mouce. Závitky dáme na vymaštěný pekáček a v troubě zprudka zapečeme. Pak podlijeme vodou a dozlatova upečeme. V průběhu pečení závitky přeléváme vypečenou šťávou a obracíme. Z měkkých závitků odstraníme párátka, rozdělíme je na talíře a přelijeme vypečenou šťávou. Vhodnou přílohou jsou varené brambory nebo bramborové knedlíky.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.