Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Zabijačkový guláš panelákový iii
 

Zabijačkový guláš panelákový iii

Zabijačkový guláš panelákový iii
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
650x
Autor: neuveden

SUROVINY

Suroviny:
400 g vepřového masa (kousek z plece, libového bůčku a podbradku)
200 g směsi ledvin, srdce a jater
2 lžíce sádla
2 cibule
2 lžičky mleté sladké papriky
sůl
2 stroužky česneku
tlučený pepř
kmín
vývar podle potřeby
1 lžíce hladké mouky

POSTUP

Postup přípravy:
Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli dozlatova. Vložíme na kostky nakrájené maso, vyčištěnou, spařenou a na plátky nakrájenou ledvinku, nakrájená játra a srdce. Všechno maso necháme na cibuli osmahnout. Když je maso vysmahnuté až do tuku, přidáme papriku, po zpěnění ihned podlijeme vývarem z masa nebo vřelou vodou. Pak osolíme, přidáme utřený česnek, tlučený pepř, kmín a dusíme. Skoro měkké maso necháme opět vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a dodusíme. Guláš je ostřejší chuti a tak jako přílohu podáváme chléb.
nahoru
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.