Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Vepřové maso > Živáňská v troubě
 

Živáňská v troubě

Živáňská v troubě
 
  • přidat obrázek ...
 
*****
Počet porcí
4
Počet zobrazení
2170x
Autor: neuveden

SUROVINY

POSTUP

Vepřové maso (může být i králík, kuře) nakrájíme na kousky asi 2x2 cm. Oloupané syrové brambory nakrájíme asi na 0,5 cm silné plátky a rozpůlíme aby byli také asi 2x2 cm velké. Stejně upravíme i cibuli a slaninu.
Připravíme si dvojitý alobal, který ve střední třetině potřeme sádlem. Narovnáme materiál v pořadí: brambor, maso, cibule, slanina atd.
Kořeníme směsí: sůl, pepř, sladká a pálivá paprika, chilli, kmín. Jednotlivé komponenty použij dle chuti a zdravotního stavu strávníků. Zalij bílým vínem. Dobře zabal. 35 min. peč zprudka pak 25. min. peč na co nejmenším ohni. Jíme s chlebem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.