„flameňáci“

0 hodnocení00:30
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • vepřové kýty 600 g
  • marináda
  • česnek
  • petrželka
  • sůl
  • sušené iberské šunky 50 g
  • natvrdo vařená vejce 2
  • vejce a strouhanka na obalení
  • olivový olej

Postup

1 Natenko rozklepané vepřové plátky marinujeme 24 hodin ve směsi drceného česneku, soli a panenského olivového oleje.
2 Do každého plátku zavineme dvě čtvrtky vajíčka a šunku nakrájenou na úzké proužky. Dobře zavineme a obalíme v rozšlehaném vajíčku a strouhance.
3 Smažíme dozlatova, necháme okapat na papírovém ubrousku a zchladlé „flameňáky“ krájíme na kolečka. Podáváme jako tapas – chuťovku!

Mohlo by Vás zajímat

Flameňáci
Natenko rozklepané vepřové plátky marinujeme 24 hodin ve směsi drceného česneku, soli a panenského olivového oleje. Do každého plátku zavinem...
Flameňáci
Natenko rozklepané vepřové plátky marinujeme 24 hodin ve směsi drceného česneku, soli a panenského olivového oleje. Do každého plátku zavinem...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...