
Pusinky z Basileje



1000x
Autor: &zdendar
SUROVINY
450 g práškového cukru
500 g mandlí
100 g hořké čokolády
1 lžička skořice
1 lžička třešňovice
4 bílky
500 g mandlí
100 g hořké čokolády
1 lžička skořice
1 lžička třešňovice
4 bílky
POSTUP
Oloupané mandle a čokoládu nastrouháme najemno. Bílky vyšleháme s trochou cukru na velmi tuhý sníh. Potom pozvolna přidáváme čokoládu, skořici a mandle. Těsto dobře vypracujeme, vyválíme a formujeme kroužky či vlastní tvary.
Pečeme při mírmé teplotě.
Recept "Pusinky z Basileje" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.