Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zavařované > Jahodový džem
 

Jahodový džem

Jahodový džem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
2675x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg jahod
600 g cukru
sáček Petozy

POSTUP

na 1 kilo jahod asi 600 g pískového cukru a sáček Petosy. Zralé, pomačkané a přezrálé jahody nejdříve na větší míse se studenou vodou dobře opláchneme,odstraníme stopky a lístky, dáme do kastrolu a prudce vaříme, až se částečně odpaří.Po částech přidáváme cukr, aby se var nepřerušil, do zbytku cukru přidáme Petosu a ještě 5 minut povaříme. Horký džem plníme do nahřátých skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru. Necháme tak do vychladnutí.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.