Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zavařované > Jeřabinová marmeláda
 

Jeřabinová marmeláda

Jeřabinová marmeláda
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
3463x
Autor: lab 23661

SUROVINY

Ingredience:
1 kg Na protlaku
800 g cukru
pektin podle návodu výrobce

POSTUP

Příprava:
Mrazem ožehnuté jeřabiny zbavíme střapin, propláchneme studenou vodou a v čisté studené vodě necháme několik hodin vyluhovat. Potom jeřabiny ocedíme, dáme do kastrolku, podlijeme trochu horkou vodou, rozvaříme a prolisujeme. Prolisovanou dřeň vaříme dále a když začíná houstnout, přidáme cukr a vaříme do potřebné hustoty. Pektin přidáme podle návodu na obalu. Horkou marmeládu plníme do menších skleniček a povazujeme. Marmeláda je příjemné pikantní chuti, vhodná pro různé použití.


Čerpáno z časopisu Sešity domácího hospodaření - Zima se zeptá - od Evy Šafářové z r. 1981
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE


Jarka
04.10.2013 12:43:41

Kde seženu Pektin?

Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.