Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zavařované > Višňový džem
 

Višňový džem

Višňový džem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
4866x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 kg odpeckovaných višní
500 g želírovacího cukru
Petotu

POSTUP

Na 1 kg odpeckovaných višní dáváme 500 g pískového cukru, 1 sáček Petosy, nebo 500 g želírovacího cukru. Višně přebereme, opláchneme a nad kastrolem odpeckujeme, abychom zachytili vytékající šťávu podlijeme je troškou vody a prudce vaříme, až se šťáva částečně odpaří. Pak přidáváme po částech cukr a nakonec cukr promíchaný s Petosou a ještě 5 minut prudce vaříme. Horký džem plníme do teplých skleniček, upevníme víčky a obracíme dnem vzhůru. Necháme do vychladnutí. Višňový džem je výborný k plnění omelet,palačinek do dortů a rolád.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.