
Fazolky na smetaně
SUROVINY
1 kg fazolových lusků
0,2 l kyselé smetany
1 stroužek česneku
2 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky
1 malá cibule
petrželová nať
ocet
sůl
0,2 l kyselé smetany
1 stroužek česneku
2 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky
1 malá cibule
petrželová nať
ocet
sůl
POSTUP
1. Fazolky očistíme a nakrájíme na 2-3 cm dlouhé kousky, vložíme do menšího množství slané vody a dusíme téměř doměkka. Na másle osmažíme jemně nakrájenou cibuli a petrželovou nať, přidáme třený česnek a mletou papriku, zasypeme moukou a společně chvíli osmahneme. Zalejeme vodou z fazolek, rozmícháme na hladkou omáčku a přidáme smetanu. Provaříme 15-20 minut, potom nalejeme zpět na fazolky.
Recept "Fazolky na smetaně" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2018
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.