
Kapustové karbenátky
SUROVINY
1 ks větší kapusty
voda
1 ks vejce
4 stroužek česnek
125 ml mléko
sůl
majoránka
strouhanka
tuk
voda
1 ks vejce
4 stroužek česnek
125 ml mléko
sůl
majoránka
strouhanka
tuk
POSTUP
Kapustu zbavíme silných žeber, v osolené vodě uvaříme do měkka. Posekáme ji, přidáme vejce, sůl, marojánku, stroužky utřeného česneku, mléko a strouhanku - to je tolik, aby směs byla hustá, ale ne drolivá.
Tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a osmažíme na trošce omastku. Karbenátky si můžeme vylepšit i dušenou zeleninou. Podáváme s bramborem.
Recept "Kapustové karbenátky" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.