Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Kapustové závitky s houbovou nádivkou
 

Kapustové závitky s houbovou nádivkou

Kapustové závitky s houbovou nádivkou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
716x
Autor: neuveden

SUROVINY

8 listů kapusty
250 g nakládaných houbiček
3 šalotky
3 lžíce másla
200 g žervé
2 lžíce sekané petrželky
4 lžíce strouhaného ementálu
sůl
pepř
125 ml houbového vývaru
2 lžíce kysané smetany

POSTUP

Kapustové listy přelijeme vřelou vodou a 5 minut je blanšírujeme. Potom listy slijeme, propláchneme proudem ledové vody a necháme úplně okapat. Slijeme nálev z houbiček, a pokud jsou větší, pokrájíme je. Oloupeme a nakrájíme šalotky, rozpustíme máslo a cibulky na něm osmahneme. Přidáme houby a 5 minut dusíme. Do žervé vmícháme petrželku, 2 lžíce strouhaného sýra, houbovou směs, osolíme a opepříme. Troubu rozpálíme na 180 °C. Rozložíme listy kapusty, dáme na ně náplň a zabalíme. Závitky vyrovnáme do pekáčku, přelijeme je vývarem a kysanou smetanou. Posypané sýrem je pečeme asi 25 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.