Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Kedlubny na dalmatský způsob
 

Kedlubny na dalmatský způsob

Kedlubny na dalmatský způsob
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet zobrazení
610x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 větší kedlubny
8 lžic olivového oleje
2 stroužky česneku
2 ks šalotky
1 lžička sekaného tymiánu
1 větší rajče
1 lžička sekané bazalky
1 citron
50 ml suchého bílého vína
sůl
pepř
1 lžička podravky

POSTUP

Oloupejte kedlubny, rozpulte, vyjměte střed a pokapte je citronovou šťávou. Kedlubny vařte asi 10 minut v mírně slané vodě. Vyndejte je na papír otvorem dolů a nechte okapat a vychladnout. Mezitím na pánvi zahřejte 2 lžíce olivového oleje a osmažte česnek a šalotku. Pak podlijte vínem a přisypte podravku a vařte, dokud se alkohol neodpaří. Přidejte oloupaná, jader zbavená rajčata, která jste nakrájeli na kostičky. Pak přidejte bazalku, tymián a vše krátce povařte. Tuto směs také nechte vychladnout a nadívejte jí pak vařené kedlubny. Vložte do vymaštěného pekáče, polijte zbytkem oleje a posypte pepřem. Pečte v troubě při 180°C po dobu asi 20 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.