Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Ljutenice
 

Ljutenice

Ljutenice
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Časová náročnost
33 min.
Počet zobrazení
1069x
Autor: neuveden

SUROVINY

500 g zelených kapií
500 g červených kapií
3-4 cibule
3-4 lžíce oleje
ocet
sůl
zelená petržel

POSTUP

Omyté a osušené papriky nasucho opečeme, až slupka zčerná. Dáme do hrnce, přiklopíme a necháme 30-60 minut odpočinout. Pak oloupáme a odstraníme zrníčka.
Cibuli jemně nakrájíme, osmažíme na oleji. Papriky (zvlášť červené a zvlášť zelené) rozmačkáme na kaši, vmícháme cibuli a ocet, osolíme. Naaranžujeme do mísy tak, že doprostřed dáme červenou ljutenici, okolo zelenou a posypeme petrželkou.
Ještě bych chtěla dodat, že Bulhaři mají na toto jídlo speciální papriky, které jsou zploštělé, takže se snadno opékají. Běžné kapie dají víc práce.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.