Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Pařížský zapečený květák
 

Pařížský zapečený květák

Pařížský zapečený květák
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
991x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 větší květák
150 g ementálu (nebo sýru na strouhaní)
100 g uzeného masa (nebo slaniny)
60 g másla
3 lžíce mouky
1 l mléka
1 žloutek
pepř
sůl

POSTUP

Květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Okapaný vložíme do máslem vymazané zapékací misky. Polovinu sýra právě tak jako uzeného masa nakrájíme na tenké hranolky a prošpikujeme je květákem. Z másla, mouky a mléka umícháme bešamel.Osolíme, opepříme a přidáme druhou polovinu nastrouhaného sýra. Povaříme, dokud se sýr nerozpustí, a pro zjemnění přidáme jeden žloutek. Prošpikovaný květák, který máme v zapékací misce, polijeme bešamelem, ještě posypeme sýrem a zapečeme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.