
Vaječné kari
SUROVINY
4 vejce uvařené natvrdo
1 cibuli
1 2 stroučky česneku
2 lžíce hladké mouky
4 rajčata
2 lžíce kečupu nebo rajčatového protlaku
sůl
0,5 citronu - šťáva
voda na podlití podle potřeby
2 lžíce jemně posekané pažitky
1 cibuli
1 2 stroučky česneku
2 lžíce hladké mouky
4 rajčata
2 lžíce kečupu nebo rajčatového protlaku
sůl
0,5 citronu - šťáva
voda na podlití podle potřeby
2 lžíce jemně posekané pažitky
POSTUP
Na tuku pokrájíme nadrobno pokrájenou cibuli a na tenké plátky pokrájený česnek. kari kořením, moukou a krátce osmahneme. Přidáme na malé kousky pokrájená rajčata, kečup nebo protlak, vodu a mícháme, až se vytvoří hustá omáčka. Vaříme asi 5 minut. Osolíme, dochutíme citrónovou šťávou, do omáčky vložíme na čtvrtiny pokrájená vejce a ještě krátce prohřejeme. Před podáváním vmícháme pažitku.
Recept "Vaječné kari" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.