Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Zapečený plněný fenykl
 

Zapečený plněný fenykl

Zapečený plněný fenykl
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1031x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 hlízy fenyklu
250 ml masového vývaru
3 cibule
1 cuketa
200 g žampionů
30 g másla
2 rajčata
150 g goudy
pepř
sůl

POSTUP

Hlízy fenyklu omyjeme, rozpůlíme a povaříme asi 15 minut ve vývaru. Změklé fenykly vyjmeme z vývaru a necháme prochladnout. Potom vydlabeme vnitřky. Ty spolu se zelenými částmi fenyklu drobně pokrájíme. Oloupeme a na kostičky nakrájíme cibuli. Cuketu neloupeme, pouze ji omyjeme a také pokrájíme. Očistíme hlavičky žampionů a houby nastrouháme na hrubém struhadle. Vše společně dusíme zhruba 5 minut na másle. Troubu rozpálíme na 200 °C. Spaříme a oloupeme rajčata. Rozpůlíme je, vydlabeme jadérka a dužninu a nakrájíme. Nastrouháme sýr. Obojí vmícháme do vydušené zeleniny a dochutíme. Směsí naplníme vydlabané fenykly a vyrovnáme je do zapékací mísy. Zapékáme asi 15 minut. Navíc můžeme přidat i rajčatovou omáčku.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.