Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Zeleninový koláč přelitý smetanou
 

Zeleninový koláč přelitý smetanou

Zeleninový koláč přelitý smetanou
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
723x
Autor: neuveden

SUROVINY

150 g hrubé mouky
75 g másla
3 vejce
sůl
cuketa
2 mrkve
červená paprika
zelená paprika
3 cibule
200 g brokolice
200 g taveného sýra
100 ml kysané smetany
pepř
muškátový květ

POSTUP

Do mouky nakrájíme máslo. Rozklepneme 1 vejce, přidáme špetku soli a lžíci chladné vody. Vypracujeme těsto, zabalíme je do folie a uložíme asi na 30 minut do chladničky. Omyjeme a očistíme všechnu zeleninu. Nakrájíme ji na menší kousky. Zalijeme vřelou vodou, 2 minuty blanšírujeme a slijeme. Rozpálíme troubu na 180 °C. Vymažeme nízkou koláčovou formu. Na pomoučeném vále z těsta vyválíme placku. Tu přeneseme do formy a povytáhneme okraje. Těsto dáme do trouby a 5 minut pečeme. Potom formu vyjmeme, vyrovnáme do ní zeleninu. Ohřejeme smetanu a rozpustíme v ní sýr, okořeníme a rozkvedláme zbylá vejce. Přelijeme přes zeleninu a pečeme asi 15 minut.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.