Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Zeleninový nákyp s uzeným masem
 

Zeleninový nákyp s uzeným masem

Zeleninový nákyp s uzeným masem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
553x
Autor: neuveden

SUROVINY

60 dkg míchané zeleniny (mrkev, květák, hrášek, fazolky, kedlubny, kapusta apod.)
20 dkg pečeného vepřového masa
4 dkg hrubé mouky
4 dkg másla
3 dl mléka
2 vejce
petrželka
sůl
pepř
Na vymaštění formy:
tuk
Na vysypání formy:
strouhanka

POSTUP

Očištěnou zeleninu uvaříme v osolené vodě doměkka, květák rozebereme na růžičky, ostatní zeleninu drobně pokrájíme a urovnáváme do vymaštěné a strouhankou vysypané formy. Zeleninu poklademe vepřovým pokrájeným na kostičky a krátce zapečeme v troubě. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, rozšleháme a dobře provaříme v hustší omáčku. Do prochladlé omáčky vmícháme žloutky, usekanou petrželku, sůl, pepř a nakonec tuhý sníh. Zeleninu s masem přelijeme omáčkou a dopečeme. Podáváme s vařenými brambory.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.