Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zelenina > Zelí kedlubnové
 

Zelí kedlubnové

Zelí kedlubnové
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
1
Počet zobrazení
855x
Autor: neuveden

SUROVINY

60 g cibule
30 g cukr
720 g kedlubny
1,2 g kmín
12 g mouka hladká
30 g ocet
12 g sůl
30 g tuk
120 ml voda

POSTUP

Porce udušeného brukvového zelí.Zelí je světlé barvy,má typickou vůni a chuť je nepatrně zahuštěné a měkké. Výrobní postup: Oloupané brukve opláchneme,nakrájíme nebo nastrouháme na nudličky velmi krátce spaříme a scedíme.Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku,zaprášíme moukou,mírně osmahneme,zalijeme dávkou vody a pečlivě rozmícháme.Přidáme nakrouhané scezené brukve,kmín a za občasného promíchání podusíme.Ke konci dušení zelí přichutíme cukrem,octem a solí a dodusíme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.