Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zeleninové polévky > 0246 - Mrkvová polévka se zázvorem
 

0246 - Mrkvová polévka se zázvorem

0246 - Mrkvová polévka se zázvorem
 
  • přidat obrázek ...
 
****
Počet porcí
4
Počet zobrazení
3367x
Autor: Testudo

SUROVINY

2 polévkové lžíce másla nebo umělého tuku
4 plátky oloupaného čerstvého zázvoru nadrobno nakrájeného
4 středně velké mrkve nakrájené na plátky (asi 375 g)
dvě konzervy kuřecího vývaru (po 375 g) nebo stejné množství vývaru z kostky
1 šálek mléka

POSTUP

V rendlíku rozpusťte máslo a zpěňte na něm zázvor. Přidejte mrkev a za stálého míchání restujte asi 3 minuty. Přilijte vývar a mírným varem vařte nepřikryté asi 10 až 15 minut – až je mrkev měkká.V robotu nebo mixéru polévku rozmixujte ve dvou nebo více dávkách (horké pokrmy se při šlehání roztahují). Polévku můžete připravit předem až do tohoto bodu a dát ji do lednice pro pozdější použití.Vešlehejte mléko a polévku ohřejte, ale už nevařte!
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE


pipka007
02.03.2011 11:01:44

pět vidliček si zaslouží přidáním čerstvé petrželky Smějící se


pipka007
02.03.2011 11:02:56

pět pouze s přidáním petržele 

Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.