Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zeleninové polévky > Americká chřestová polévka z New Orleanse (jednoduchá).
 

Americká chřestová polévka z New Orleanse (jednoduchá).

Americká chřestová polévka z New Orleanse (jednoduchá).
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
6
Časová náročnost
50 min.
Počet zobrazení
1731x
Autor: neuveden

SUROVINY

2 lžíce (30g) másla
0,5 bílé cibule, na jemno nakrájené
2 zelené šalotky na plátky nakrájené
1 l kuřecího vývaru
500 g mladého zeleného chřestu
250 ml sladké smetany
1 lžička soli, nebo podle chuti
0,5 lžičky pepře

POSTUP

Rozehřát máslo na pánvi a osmažit cibuli a šalotku do sklovita. Přidat vývar a přivéct do varu. Poskládat chřest do vývaru a uvařit je do křupavě měkka, asi 8-10min. Dát stranou 12 špiček chřestu a zbytek vložit i s tekutinou do mixéru. Rozmixovat do hladka. Zchladit v chladničce. Zamíchat dovnitř smetanu, sůl a pepř podle chuti. Studenou polévku nalít do misek, nebo talířů a každou poci ozdobit uschovaným chřestem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.