Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zeleninové polévky > Boršč
 

Boršč

Boršč
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
303x
Autor: neuveden

SUROVINY

200 g kostí
500 g hovězího masa
1 uzené koleno
50 g másla
červenou řepu
1 velký brambor
500 g kořenové zeleniny
200 g kysaného zelí
200 g čerstvého zelí
1 cibuli
200 ml kysané smetany
2 lžíce rajského protlaku
1 lžíci mouky
bobkový list
zelenou petrželku
cukr
podle chuti ocet
sůl

POSTUP

Maso s kostmi uvaříme do měkka. Na oleji a másle podusíme pokrájenou kořenovou zeleninu, k ní poté přidáme najemno nakrájenou cibuli a maso a vaříme.
Potom vše dolijeme vývarem, přidáme čerstvé i kysané zelí, oloupané a nakrájené brambory, povařenou řepu, přidáme protlak, ocet a bobkový list.
V zakysané smetaně rozmícháme trochu mouky a zahustíme polévku, kterou posypeme jemně sekanou petrželkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2014
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.