Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zeleninové polévky > Katalánská polévka po vesnicku
 

Katalánská polévka po vesnicku

Katalánská polévka po vesnicku
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
2
Časová náročnost
55 min.
Počet zobrazení
651x
Autor: Kuchařka Cp. Cooka (int.)

SUROVINY

Těstoviny 100 g - středních válečků
Maso - slanina 40 g - libová
Olej - olivový 0,2 dl - z prvního lisování
80 g Fazolové lusky
0,4 Cibule
0,4 Mrkev
0,4 stroužku - Česnek
0,4 snítky - Celer - nať
0,4 Brambory
0,4 malá - Tykev
0,8 Rajčata
Vývar - hovězí 0,4 l - lehký
0,4 snítky - Petržel - nať
0,4 snítky - Bazalka
Sůl podle potřeby
Pepř - černý mletý - podle potřeby

POSTUP

V kastrolu osmahneme na oleji drobně nakrájenou cibuli, mrkev a celer se slaninou, nakrájenou na nudličky. Pak přidáme brambor a malou dýni (neloupanou), nakrájené na kostičky, a pokrájené fazolky. Potom přilijeme teplý vývar, přidáme krájený česnek, bazalku a petrželku a rajčata, pokrájená na kousky, oloupaná a zbavená semínek. Osolíme, opepříme a necháme povařit na mírném ohni. Polévka musí být hustá, ale dostatečně tekutá. V případě potřeby přidáme teplou vodu. Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (al dente), necháme ji odkapat a vhodíme do kastrolu se zeleninou. Dobře promícháme a necháme povařit několik minut, aby těstovina dostala tu správnou chuť. Podáváme v polévkové míse (se strouhaným sýrem zvlášť, chceme-li).
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.