Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zeleninové polévky > Pikantní zelná polévka
 

Pikantní zelná polévka

Pikantní zelná polévka
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Náročnost
lehký
Časová náročnost
45 min.
Počet zobrazení
793x
Autor: neuveden

SUROVINY

3 lžíce olej
sůl
4 ks brambory
2 ks cibule
kmín
3 lžíce hladká mouka
1 kelímek - zakysaná smetana
2 lžičky pálivá paprika
mletý černý pepř
1 balíček kysané zelí
250 g pálivá klobása

POSTUP

Nejprve zelí důkladně omyjeme studenou vodou a scedíme. Dáme do hrnce s pokrájenou klobáskou a vaříme s kmínem a solí.
Do druhého hrnce dáme vařit brambory pokrájené na kostičky, osolené a s kmínem.
Do třetího kastrůlku dáme trochu oleje, přidáme na drobno nakrájenou cibulku a dusíme ji doměkka, pak přidáme hladkou mouku a pálivou papriku. Vznikne nám cibulová jíška.
Brambory po uvaření scedíme a vmícháme k zelí klobásou. Zelí necedíme! Nakonec přidáme jíšku a necháme provařit.
Po nalití na talíř přidáme 1 polévkovou lžíci zakysané smetany a můžeme přizdobit snítkou libečku.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.