Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zeleninové polévky > Polévka zelná,zapražená s párkem
 

Polévka zelná,zapražená s párkem

Polévka zelná,zapražená s párkem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
1519x
Autor: Testudo

SUROVINY

300 g kysaného zelí a zelná voda
100 g párků nebo uzené klobásy
60 g sádla
60 g mouky
cibule
sůl
sladká paprika
1 l vody

POSTUP

Kysané zelí dáme vařit do osolené vody.Z mouky a tuku usmažíme jíšku. Když žloutne,přidáme do ní pokrájenou cibulku.Smažíme ještě,až je jíška a cibulka zrůžoví.Jíšku rozředíme studenou vodou přilijeme ji do polívky.Když je zelí měkké,přidáme plnou lžičku sladké papriky,aby byla polévka začervenalá.Polévku popřípadě přimastíme kostičkami rozpálené slaniny.Pánvičku pak ještě vypláchneme horkou vodou.Do polévky patří také párek krájený na kolečka nebo uzená klobása.Kdo chce mýt polévku ještě hustší,dá vařit do polévky i 2-3 brambory nakrájené na kostičky.Pak je to chutná zimní večeře,zvláštně doplníme-li ji chlebem nebo bramborem.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.