
Čekankový salát s drůbežími játry
SUROVINY
1 čekankový puk
200 g drůbežích jater
3 lžíce oleje
1 lžíce octa
25 g másla
sůl a pepř
200 g drůbežích jater
3 lžíce oleje
1 lžíce octa
25 g másla
sůl a pepř
POSTUP
Na pánvi rozpustíme máslo a jakmile začne vřít, vložíme játra. Zmírníme plamen a opékáme po každé straně 2-3 minuty. Mezitím omyjeme a osušíme salát. Játra vyjmeme na talíř, osolíme, opepříme a nakrájíme na kostičky. Necháme vychladnout. V salátové míse připravíme z oleje, octa, soli a pepře zálivku, dáme do ní listy čekanky spolu s nakrájenými játry, promícháme a podáváme vychlazené.
Recept "Čekankový salát s drůbežími j..." porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.