Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zeleninové saláty > Pikantní mrkvový
 

Pikantní mrkvový

Pikantní mrkvový
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
3
Časová náročnost
33 min.
Počet zobrazení
623x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 větší mrkve
400 g kysaného zelí
100 g sladkokyselých okurek
1 cibule
100 ml oleje
1 lžička cukru
šťáva z půlky citronu
špetka chilli koření
sůl

POSTUP

Zelí scedíme a necháme dobře okapat. Mrkev očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle, vložíme do mísy. Potom si připravíme zálivku: v hrnku rozmícháme olej s citr. Šťávou, přidáme cukr, chilli koření, sůl a důkladně prošleháme, aby se přísady dobře spojily. Nastrouhanou mrkev touto zálivkou přelijeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka, která rozdělíme na jednotlivé kroužky. Okurky nakrájíme rovněž na tenká kolečka. Pokrájenou cibuli i okurky přidáme k mrkvi a vše dobře promícháme. Salát podáváme ve skleněných pohárech tak, že do nich nejprve vložíme vrstvu zelí, na ni pak mrkev smíchanou s cibulí a okurkou. Před podáváním necháme vychaldit
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.