
Salát z červených ředkviček
SUROVINY
2 svazky červených ředkviček
1 lžíce jemně nakrájeného pórku (nebo natě z jarní cibulky)
sůl
1 lžíce jemně nakrájeného pórku (nebo natě z jarní cibulky)
sůl
POSTUP
Ředkvičky zbavíme lístků a kořínků, očistíme a omyjeme, rozkrojíme na menší kousky, položíme na talíř a osolíme, necháme odležet 20 minut. Slanou vodu slijeme, přidáme pórek, promícháme a můžeme přidat trochu sezamového oleje
Recept "Salát z červených ředkviček" porušuje má autorská práva.
KOMENTÁŘE

Nový komentář

Eugen Letý © 2004 - 2019
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.