Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem
 

Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem

Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
10
Počet zobrazení
1630x
Autor: Testudo

SUROVINY

2000 g jelení hřbet
30 g sůl
2 g pepř černý
150 g olej stolní
2 g jalovec
250 g olej stolní
313 g zelenina kořenová
117 g cibule
8 g divoké koření
333 g citron
150 g mouka hladká
100 g brusinky
100 g rajský protlak
200 g švestková povidla
100 g perník
50 g cukr krystal
300 g víno červené
200 g žampiony
625 g mrkev
250 g brokolice
10 g rozmarýn

POSTUP

Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem. Omáčku připravíme obvyklým způsobem s přidáním perníku.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.