Jelení steak na žampionech

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Z kýty nakrájíme 6 plátků, mírně je naklepeme, osolíme a opepříme a na rozehřátém oleji opečeme po obou stranách. Řízky vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony, krátce vše podusíme a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Uvedeme do varu, vložíme řízky a zvolna dusíme. Omáčku dochutíme citronem. Podáváme zdobené brusinkami s jemnými knedlíky.

Mohlo by Vás zajímat

Roládka z divočiny
kus kejtky, vhodně naříznout a rozklepat na placku - tenhle kus pak pomatlat omáčkou z kečupu, hořčice, sojové omáčky, třeného česneku, soli (nep...
 · 01:00
Roláda ze zvěřiny s brusinkovou omáčkou
Plec ze zvěřiny rozkrájíme na tenčí plát, naklepeme, osolíme a opepříme, přidáme i zvěřinové koření. Na takto připravený plát masa klademe na plá...
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Vykostěnou kančí kýtu očistíme a osolíme. Kousky cibule a slaniny opečeme na rozehřátém oleji, přidáme kančí kýtu, kterou po všech stranách opeče...
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Kančí kýtu odblaníme a opláchneme. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na hrubé kostky a osmažíme na oleji do růžova, přidáme divoké koření zas...
 · 01:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...