Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Kančí - Divoké sele na švestkách (pro Florentýnu)
 

Kančí - Divoké sele na švestkách (pro Florentýnu)

Kančí - Divoké sele na švestkách (pro Florentýnu)
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
2706x
Autor: labuznik.com

SUROVINY

maso z divočáka
sušené švestky
červené víno
tuk
sůl
pepř
cibule
máslo
hladká mouka
smetana
rybízová zavařenina.

POSTUP

Švestky dáme nabobtnat do červeného vína. Potom je necháme okapat a vypeckujeme je. Maso dáme na rozpálený tuk a po všech stranách opečeme. Osolíme, opepříme a přidáme nadrobno nasekanou cibuli. Přelijeme zbylým vínem a přikryté poklicí dusíme asi čtyřicet minut. Potom přidáme švestky a pokračujeme v tepelné úpravě. Potom maso a švestky vyjmeme na mísu, omáčku zahustíme moučným máslem, znovu povařime a vmícháme smetanu. Podle chuti dokořeníme a přidáme lžíci rybízové zavařeniny. Maso obložíme švestkami a zalijeme omáčkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE


HanaDobro
01.02.2019 16:16:24

Ahoj, 

 

super recept, zvěřinu jsem dělal zatím asi 3x a popré jsem ji měla dost tuhou. Při dalším vaření jsem sei dala pozor a pozbírala rady a zvěřina byla krásně měkká. Já jsem dělala naposledy na švestkách tuto https://erecepty.eu/318/ plněnou vepřovou panenku na švestkové omáčce - Vím že to není zvěřina, ale ta švestková omáčka by se dala použít. Měla krásně jemnou chuť. Jak mi donese stejda myslivec zase kousek divočáka tak zkusím připravit s touto omáčkou. 

Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2019
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.