Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Srnčí biftečky v jeřabinách
 

Srnčí biftečky v jeřabinách

Srnčí biftečky v jeřabinách
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
1292x
Autor: neuveden

SUROVINY

1 000 g srnčí plece bez kosti 150 g slaniny
100 ml oleje
400 g kořenové zeleniny
3 cibule
divoké koření
sůl
cukr
tymián
pepř
jalovčinky
250 g jeřabinového kompotu
100 g švestkových povidel
citron
100 ml bílého vína
1 l zvěřinového vývaru

POSTUP

Maso překrájíme na menší kousky a poté s trochou zvěřinového vývaru rozsekáme či rozemeleme na hrubší fáš. Osolíme, okořeníme, doplníme drobně pokrájenou slaninou a tvoříme stejnoměrné biftečky. Na oleji opékáme nejprve kořenovou zeleninu, pak přidáme cibuli a na závěr cukr, švestková povidla, jeřabiny,divoké koření, jalovčinky a vše zalijeme vývarem. Biftečky opečeme zprudka na oleji a vkládáme je do zeleninového základu a zvolna dopékáme v troubě.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.