Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Srnčí hřbet v pivní omáčce
 

Srnčí hřbet v pivní omáčce

Srnčí hřbet v pivní omáčce
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
55 min.
Počet zobrazení
1353x
Autor: neuveden

SUROVINY

1,1 kg srnčího hřbetu
75 g šalotky
25 g pórku
15 g celeru
30 g másla
750 ml zvěřinového vývaru
150 ml piva
1 bobkový list
1 hřebíček
2 jalovčinky
sůl
pepř

POSTUP

1. Srnčí hřbet vykostíme, zbavíme blan a šlach. Kosti posekáme. Zeleninu a šalotky očistíme, příp. oloupeme a nadrobno pokrájíme.

2. Rozehřejeme 15 g másla a kosti na něm opečeme. Přidáme zeleninu a krátce osmahneme. Zalijeme vývarem a pivem. Přidáme bobkový list, hřebíček a jalovčinky a 30 min. vaříme na malém ohni. Troubu předehřejeme na 160 °C. Hřbet osolíme a opepříme, opečeme na zbylém másle, dáme do trouby a pečeme 15 min. Poté maso zabalíme do alobalu a udržujeme teplé.

3. Kosti vyjmeme, vývar procedíme a zeleninu se šalotkami propasírujeme. Omáčku necháme přejít varem, osolíme a opepříme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2017
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.