Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Zvěřina > Srnčí řízek
 

Srnčí řízek

Srnčí řízek
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Časová náročnost
60 min.
Počet zobrazení
1340x
Autor: neuveden

SUROVINY

4 řízky srnčího z hřbetu či kýty (po 150 g)
100 g slaniny
mletý pepř
hořčice
trochu mouky
másla
olej
2 lžičky worcesteru
1 kyselá okurka
1 pomeranč
zelená petrželka

POSTUP

Srnčí maso odblaníme a odkrojíme z něho řízky. Naklepeme je hřbetem nože, prošpikujeme, osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme hořčicí. Touto stranou .je. vložíme do mouky a .opečeme na oleji. Nyní řízky obrátíme, přidáme trochu másla a dopečeme je. Maso vybereme na teplou mísu, olej podlijeme trochou horké vody, přidáme worcester, krátce povaříme a touto šťávou řízky polijeme.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2018
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.