0617.kváskový pšenično-žitný chléb od Svetluska78

0617.kváskový pšenično-žitný chléb od Svetluska78
0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

Postup

1 3.stupňový kvas a jak ho připravit najdeme pod receptem č.6
2 Každý máme kvásek jiný, a proto si musíme hustotu těsta sami během hnětení ohlídat!

Mohlo by Vás zajímat

Kváskový chleba Šumava
Do mísy dáme kvásek, vodu a žitnou celozrnnou mouku. Vše důkladně promícháme. Mísu zakryjeme potravinovou fólií a kvásek necháme kynout při pokoj...
 · 02:00 · 
Domácí toustový chléb
Do nádoby domácí pekárny (nebo jiné mísy) dejte vodu, změklé máslo a rozdrobené droždí. Nasypte hladkou mouku a přidejte sůl. Pokud používáte do...
 · 03:00 · 
Domácí italská ciabatta
Vše smícháme. Dáme na plech a necháme kynout 30 - 60 min. Pečeme v troubě na 230°C cca 20 minut....
 · 01:00 · 
266.bílý toustový chléb
Program: Eta Sympatic 11-Sendvič
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...