Arista di maiale al forno
Postup
1 Bylinky nasekáme s hrubou solí najemno, na mase vytvoříme mřížku a do řezů vetřeme byliny se solí a olejem. Masíčko prošpikujeme stroužky česneku a dáme je do pekáče se snítkou rozmarýnu a šalvěje. Pekáč vložíme na 50 minut do trouby rozehřáté na 160 °C.
2 Poté pekáč s pečínkou vytáhneme, podlijeme sklenkou vody a obložíme pokrájenými bramborami. Dosolíme, pokapeme olejem a pečeme dalších 20 minut, dokud brambory nezměknou.
Mohlo by Vás zajímat
1. Nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
2. Do masa důkladně vetřeme sůl, pepř a divočinku a necháme krátce rozležet. Poté...
00:30
Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka je z obou stran orestujeme na oleji a vyndáme na připravený talíř. Kapustu nakrájíme na nudličky, ...
00:30 · 00:45 ·
Kuřecí křidýlka posypeme směsí koření, zakápneme olejem, dáme do ledničky – a jdeme vyvenčit papouška.
Nahaté celé brambůrky uvaříme v osolené...
00:30 · 00:45 · · 00:30
Pečeni potřeme olejem, posypeme směsí pepřů a necháme odležet - klidně přes noc. Troubu vyhřejeme na 200 st., pečeni opečeme na lžíci oleje, aby ...
00:30 · 00:45 · · 00:30 · 01:00
Komentáře