Bertolli- telecí na smetaně

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • telecí plece 400 g
  • másla 100 g
  • žampiónů 500 g
  • sůl, bílý pepř
  • smetany 500 ml
  • hladké mouky 2 lžíce
  • větvičky rozmarýnu 4
  • olivový olej Bertolli Extra Vergine

Postup

1 Na másle do zlatova osmažíme cibulku, přidáme na kostičky (cca 2x2 cm) krájené maso, osolíme, opepříme a ze všech stran orestujeme. Poté přidáme žampióny krájené na čtvrtky (jsou-li vetší, tak na kostky jako maso), přikryjeme pokličkou a dusíme do měkka (podlijeme, až když se voda z masa i žampiónů vydusí). Na závěr přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali mouku, dochutíme solí a pepřem. Za stálého míchání převaříme minimálně 10 minut. podáváme s bagetou

Mohlo by Vás zajímat

Teľací krk pečený
Z umytého mäsa odsekneme čiastočne krčné kosti, aby sme mohli mäso lepšie porciovať. Kosti posekáme, rozložíme na dno pekáča a na ne položíme...
Telecí řízky s citrónem na roštu
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a olejem a poskládané na sebe necháme odležet v chladu. Opékáme na roštu 4 minuty ...
 · 
Medailónky s vinou omáčkou
Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a lehce pokapeme citrónovou šťávou nebo vínem. Necháme uležet dvě až tři hodiny v ch...
Telecí medajlonky se šunkou a chřestem
Zubereitung: 1. Spargel schälen und an den Schnittstellen etwas kürzen. Zitrone schälen, dabei die weiße Haut mit abschneiden. Zitrone in Scheib...
 · 00:25 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...