Boulettes au fromage

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • bielkov 5
  • postrúhaného ementálu 300 g
  • strúhanku podľa potreby
  • olej na vysmážanie

Postup

1 Z bielkov ušľaháme pevný sneh, zľahka vmiešame syr a v miske posypanej jemne preosiatou strúhankou narobíme guľôčky o priemere asi 3 cm. Hneď vysmážame v rozpálenom oleji.
2 Podávame s bielym chlebom k vínu.

Mohlo by Vás zajímat

Salée au fromage
Koupíme si houskové těsto u pekaře. Rozválíme je na dobře pomoučeném válu, Rozválíme je na placku ne tlustší jak 3 mm. Vezmeme pak velkou formu n...
Sýrový nákyp – Soufflé au fromage
Uděláme si bešamelovou omáčku. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme mouku, mícháme, dokud nezískáme hladkou hmotu, kterou necháme trochu osmahnout....
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...