Burgundský kotlík

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • hovězího masa 400 g
  • mrkve 4
  • cibule 2
  • másla 80 g
  • červeného vína 4 dl
  • petrželová nať
  • bobkový list
  • tymián
  • pepř
  • sůl

Postup

1 Postup přípravy: Hovězí maso pokrájíme na malé kostky, mrkev na kolečka a cibuli nahrubo a vše osmahneme na másle. Potom podlijeme vínem, přidáme sůl, pepř, bobkový list a tymián a dusíme doměkka. Chutná výborně s jakoukoliv přílohou.

Mohlo by Vás zajímat

Lovecký horský kotlík
Hovězímaso osolíme ,opepříme a zprudka opečeme ze všech strab do červena-žampiony podusíme na cibulce,přidáme maso zalejem vínem a dusíme cca 30 ...
01:00 · 
Havlův burgundský guláš
Postup přípravy: Bůček nakrájíme na drobné kostičky a prudce je osmažíme, až vzniknou hnědé škvarečky. Na tomto základu nechám zesklovatět kostič...
01:00 ·  · 00:44
Burgundský guláš s houbami
Cibulky rozctvrtte, mrkev nakrájejte na kosticky. V hrnci rozehrejte olej a na nem orestujte maso do hneda. Pridejte k nemu cibuli, mrkev a ochut...
01:00 ·  · 00:44 · 01:30
Zeleninový kotlík s hovězím
Maso nakrájíme na 0,5 cm plátky a zprudka z obou stran osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažené plátky vložíme do hrnce. Připečenou šťávu zředíme ...
01:00 ·  · 00:44 · 01:30 · 00:45
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...