Lovecký horský kotlík

Lovecký horský kotlík
0 hodnocení01:00velmi snadné
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Hovězímaso osolíme ,opepříme a zprudka opečeme ze všech strab do červena-žampiony podusíme na cibulce,přidáme maso zalejem vínem a dusíme cca 30 min dále zalijeme hovězím vývarem a dalších 30 min táhneme na mírném ohni.Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na plátky a dusíme dalších 30 min.
2 Měkké maso naporcujeme servírujem en dušené zelenině.
3 Das Fleisch unter kaltem Wasser abspülen, trockentupfen und mit Salz und Pfeffer würzen. Zwiebeln abziehen und hacken. Die Champignons putzen, waschen und in Scheiben schneiden. Das Öl in einem großen Topf oder Bräter erhitzen und das Fleisch darin bei starker Hitze von allen Seiten anbraten.
4 Die Zwiebeln und Pilze dazugeben und andünsten.

Mohlo by Vás zajímat

Zeleninový kotlík s hovězím
Maso nakrájíme na 0,5 cm plátky a zprudka z obou stran osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažené plátky vložíme do hrnce. Připečenou šťávu zředíme ...
00:45
Indonéský Rendang - hovězí curry
Oloupat lemon grass a odstranit tuhé venkovní listy. Ukrojit asi 10 cm bílé části (u kořenů) a zbytek zahodit. Posekat na jemno a vložit do hmožd...
00:45
Horský guláš se salámem a sýrem
Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na tuku dozlatova, zaprášíme paprikou a moukou a po zpěnění přidáme maso po­krájené na kostky, prudce je za s...
00:45
Burgundský kotlík
Postup přípravy: Hovězí maso pokrájíme na malé kostky, mrkev na kolečka a cibuli nahrubo a vše osmahneme na másle. Potom podlijeme vínem, přidáme...
00:45 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...