Cejn na česneku

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • masa z cejna 60 dkg
  • 3-4 stroužky česneku
  • petrželová nať
  • lžíce celerové nati
  • lžička estragonových lístků
  • pepř
  • sůl
  • citronová šťáva

Postup

1 Rozsekáme petrželku, celerovou nať, estragonové lístky, smícháme s pepřem a se solí utřeným česnekem. Porce cejna touto směsí potřeme a 0,5 hodiny necháme marinovat. Proleželé porce opečeme a při opékání několikrát pokapeme citronovou šťávou. Přílohy : brambory, chleba

Mohlo by Vás zajímat

Dušené rybí filé v hořčičné omáčce
Pórek očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Povaříme jej ve 300 ml osolené vody přibližně 8 minut. Necháme okapat a vývar si zachytíme. Mezití...
 · 00:30
Filety z lososa s kaší
V mixéru nasekáme petrželku, česnek, šťávu z jednoho citronu a olivový olej. Připravenou směsí potřeme z obou stran filety, osolíme a vložíme d...
Rybí ragů na starořecký způsob
Rybu pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou bazalkou a necháme odležet. Na olivovém oleji osmahneme cibulku, přidáme kořenovou zeleninu,...
Filé zapečené s nivou
Filé posypeme kořením na ryby a na pánvi zprudka opečeme. Vložíme do vymazaného pekáčku. Filé zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme nivou. Dám...
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...