Fazole pasírované

Fazole pasírované
0 hodnocení00:45
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • stroužky česnek 2
  • olej 2 dl
  • sůl
  • cibule 2 ks
  • mletý pepř
  • mletá paprika
  • velké bílé fazole 500 g

Postup

1 Den předem namočené fazole necháme přejít varem, vodu slijeme, nalijeme čerstvou horkou vodu, přidáme cibuli v celku a uvaříme fazole hodně do měkka. Vodu scedíme a fazole propasírujeme.
2 Do fazolové kaše nalijeme olej, přidáme utřený (vymačkaný) česnek, mletý pepř, papriku a sůl. Všechno dobře promícháme a osmahneme na oleji. Podáváme s chlebem

Poznámka

Fazolová kaše s chlebem - ´´pokrm kovbojů a pistolníků divokého západu´´.

Mohlo by Vás zajímat

Pravý židovský šoulet
Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na oleji. Přidáme na kostky nakrájené lehce posolené hovězí a lehce osmahneme. Pak přidáme fazole a vše zalij...
Dušené černé fazole se slaninou
1 PL = 1 polévková lžíce 1 KL = 1 kávová lžička 1 hrnek = 250 ml Příprava: Fazole zalijte studenou vodou a nechte přes noc nabobtnat. Př...
 · 12:00 · 
Francouzská specialita - Garbure
Příprava: Fazole namočit do druhého dne. Slít je a propláchnout. Vložit je do hrnce se šunkou, nebo slaninou, špekem, zalít vše vodou, přidat bo...
 · 12:00 ·  · 05:00
Mexické fazole
1. Na vysoké silnostěnné pánvi rozpalte rostlinný olej, může být i olivový. Naráz na něj vhoďte předem připravenou směs cibule, křehké šťavnaté p...
 · 12:00 ·  · 05:00 · 00:30 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...