Filátka ze pstruha se studenou omáčkou
Postup
1 Filátka ze pstruha osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme olivovým olejem. Rozinky naložíme do rumu.
2 Lučinu rozmícháme se smetanou a trochou šťávy z mandarinek, přidáme citrónovou šťávu, pokrájenou mátu, marinované rozinky a mandarinky. Omáčku dochutíme solí, bílým pepřem a necháme vychladit. Filátka ze pstruha opečeme na olivovém oleji, na závěr zjemníme máslem, a servírujeme se studenou omáčkou.
Mohlo by Vás zajímat
Pórek očistíme, opereme a nakrájíme na kousky. Povaříme jej ve 300 ml osolené vody přibližně 8 minut. Necháme okapat a vývar si zachytíme. Mezití...
· 00:30
Rybu pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanou bazalkou a necháme odležet.
Na olivovém oleji osmahneme cibulku, přidáme kořenovou zeleninu,...
Postup přípravy: Dokonale očištěné ryby naporcujeme (kapří ocasy 1 porci ještě rozkrojíme podélně na dvě půlky, jiné ryby bez hlavy rozpůlíme pod...
· 00:44
Rybu pokapeme citrónovou šťávou a necháme 10 minut odležet.
Okurčičky posekáme, bylinky posekáme. Řeřichu nahrubo posekáme. Spolu s okrčičkami a...
· 00:35
Komentáře