Huspenina spravedlivá

0 hodnocení
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Do vody dáme vařit očištěné a umyté maso. Přidáme všechno
2 koření, mrkev a cibuli zbavenou jen vrchní slupky (v tlakovém
3 hrnci použijeme menší množství vody). Uvařené maso necháme
4 vychladnout a vykostíme. Polévku přecedíme, maso pomeleme a
5 dáme zpět do polévky. Hmotu promícháme, ochutíme, osolíme a
6 vlejeme do srnčího hřbetu. Ponecháme na několik hodin v
7 chladném místě. Podáváme s cibulí a octem.

Mohlo by Vás zajímat

Domácí huspenina
Postup přípravy: Maso z hlavy, nožiček i kůži omyjeme v teplé vodě, očistíme a dáme vařit, nejlépe do tlakového hrnce. Přidáme jednu cibuli, sůl,...
00:45
Huspenina s křepelčími vajíčky
1. Vepřové nožičky a maso omyjeme, vložíme do hrnce se studenou vodou, osolíme, přidáme koření a uvedeme do varu. Vaříme mírným varem do změknutí...
00:45
Domácí huspenina
Maso z hlavy, nožiček i kůži omyjeme v teplé vodě, očistíme a dáme vařit, nejlépe do tlakového hrnce. Přidáme jednu cibuli, sůl, kuličky pepře a ...
00:45
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...