Kvarnské olihně
Postup
1 1. Olihně důkladně očistíme. Na olivový olej dáme nakrájenou cibulku, česnek, nakrájená chapadla, pršut a opepříme.
2 2. Necháme vychladnout a promícháme s balkánským sýrem a petrželkou.
3 3. Naplníme olihně, pomastíme je olivovým olejem a ugrilujeme do růžova.
4 Na talíři pokapeme citronem
Mohlo by Vás zajímat
Všichni víme, že paella má mnoho a mnoho variant, já předkládám tu, kterou jsem sama na sobě včera odzkoušela. Je možné přidat i jinou zeleninu, ...
00:40 ·
1 Požádejte prodavače, aby olihně očistil (malé se prodávají už očištěné). Kuchyňskými nůž kami pak rozstřihněte tělíčko a rozevřete ho. Máte-l...
00:40 · · 00:15
Vývar uvedeme do varu, snížíme teplotu a přidáme slávky, olihně a garnáty. Vaříme tak dlouho, až se slávky začnou otevírat a garnáti i olihně jso...
00:40 · · 00:15 · 01:15
Postup přípravy: Olihně očistíme, tzn. chapadla oddělíme, odstraníme hlavu, vyjmeme vnitřnosti a péro (taková průhledná věc připomínající kus pla...
00:40 · · 00:15 · 01:15 · 00:44
Komentáře