Kyjevský kotlet 2
01:00
Postup
1 Řízky naplocho rozřízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a na každý dáme váleček másla a pokrájené žampiony. Řízky zavineme, popř. spíchneme párátkem a uložíme do chladu. Před upotřebením obalíme v trojobalu a smažíme ve větším množství oleje. Odsajeme tuk a dáme na vyhřátou mísu. Ostrým nožem uděláme podélný řez (aby při konzumaci máslo nevystříklo). Obložíme kolečky citronu.
2 Doporučená příloha:
3 Bramborový nákyp, nebo kaše
4 Původní kuchyní tohoto receptu je Ukrajina
Mohlo by Vás zajímat
Kotlety naklepeme, na okrajích a u kostí nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a na tuku opečeme z obou stran. Pak podléváme vínem a du...
· 01:00 ·
Z tuhého másla nakrájíme 4 hranolky asi 4-5 cm dlouhé o stranách asi 1 cm. Do středu každé porce uděláme úzkým špičatým nožem podélně otvory, aby...
· 01:00 · · 00:45
Postup přípravy: Kuřecí prsíčka rozřízneme naplocho, abychom získali velké řízky. Naklepeme je, osolíme, opepříme a na každý položíme tenký pláte...
· 01:00 · · 00:45 · 00:30
Kuřecí prsa vykostíme a každou půlku ještě rozdělíme na dvě části. Zbavíme kůže a každý díl si připravíme tak, aby z něj byl plátek masa. Plátk...
· 01:00 · · 00:45 · 00:30
Komentáře