Svíčková jehla

0 hodnocení00:45
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Masa naklepeme na tenké plátky, osolíme a opepříme. Proložíme je šunkou a slaninou a pevně stočíme do roládky, kterou nakrájíme na stejné dílky (přibližně asi 6 kousků).
2 Cibulky nakrájíme na kolečka.
3 Dílky roládky napichujeme na špíz střídavě s cibulkou. Špízy vložíme na rozpálenou pánev s olejem. Pečeme tak aby maso bylo šťavnaté.
4 Do výpeku přidáme kečup, víno a převaříme. Špízy tímto sosem polijeme před podáváním.
5 Přílohy:
6 zelenina, chléb, brambory, hranolky, krokety

Mohlo by Vás zajímat

Klasická svíčková podle Dalibora Navrátila
Mrkev, cibuli, celer, petržel nastrouháme na hrubém struhadle. V kastrolu rozehřejeme třetinu másla a osmahneme v něm zeleninu. Zelenina se nemá ...
Dietní hovězí svíčková na smetaně i
Očistěnou zeleninu nakrájíme na kostky, orestujeme na tuku, vložíme svíčkovou a necháme opéci. Pak podlijeme vodou přidáme koření a necháme péci ...
Tatarský Biftek - pravý
Postup přípravy: Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí zde, čím jemnější, tím lepší. Cibuli nakrájíme co mo...
 · 00:44
Česká svíčková na smetaně.
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso prošpikujeme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme a po všech stranách opečeme na oleji do světlehněda. Maso vyjmeme a ...
 · 
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...