Topinka s játrovou paštikou

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

  • Ingredience:
  • malá konzerva játrové paštiky 1
  • vejce 2
  • 2-3 stroužky česneku
  • strouhaný sýr
  • kečup
  • olej
  • chleba nebo veka

Postup

1 Postup přípravy: Do kastrůlku dáme trochu oleje, necháme rozehřát, přidáme paštiku, zamícháme syrová vejce a mícháme vše, až vejce zatuhnou. Mažeme na opečené a očesnekované krajíce chleba a posypeme strouhaným sýrem, pokapeme kečupem.

Mohlo by Vás zajímat

Zapékané česnekové toasty
Česnek oloupeme, prolisujeme a smícháme se 3 lžícemi oleje. Směs rovnoměrně rozdělíme na plátky veky. Játra očistíme, omyjeme a nakrájíme na kost...
00:45
Pálivá topinka cibulka
Postup přípravy: Na oleji uděláme klasické topinky a přendáme na talíř. Na tu samou pánev dáme na kolečka nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené o...
00:45 · 00:44
Topinka Arnošta z Pardubic
Postup přípravy: Chléb nakrájíme na plátky (celé, ne půlky) v chlebu vyřízneme střed, na který namažeme játrovou paštiku v silné vrstvě. Okraj - ...
00:45 · 00:44 · 00:44
Schovaná topinka
Postup přípravy: Z krajíce chleba odřežeme kůrku - vznikne kolečko. Toto dáme na pánev, do kolečka rozbijeme vajíčko. Na střídu natřeme co dům dá...
00:45 · 00:44 · 00:44 · 00:44
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...