Trosečníkova specialita

0 hodnocení00:44
Sdílet Označení

Suroviny

na porce

Postup

1 Postup přípravy: Mušle promyjeme a krátce povaříme. Krevety pečlivě opláchneme vlažnou vodou a osušíme. Cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme ji oleji, přidáme maso z mušlí, krevety a hrášek. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Do horkých těstovin vmícháme na špalíčky nakrájené krabí maso a směs z pánvičky. Osolíme, opepříme, ochutíme citronovou šťávou a lehce vmícháme jogurt. Podáváme vychlazené.

Mohlo by Vás zajímat

Smažený řízek z divočáka (specialita z polesí Harrachov)
Očištěnou a odleženou kýtu nakrájíme na potřebný počet řízků, které mírně naklepeme a osolíme. Červené víno smícháme s hořčicí, jalovcem, tymiáne...
Kořeněná specialita
Z vajec a koření vytvoříme ve šlehači mořidlo, ve kterém obalíme na kousky nakrájené a mírně naklepané maso. Zbytkem mořidla maso zalijeme a nec...
 · 
hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska
Postup přípravy: Máslo a vejce vyndáme z ledničky cca 1-2 hodiny předem, aby měly pokojovou teplotu. Rozměklé máslo utřeme s cukrem do pěny a pos...
 ·  · 00:44
Francouzská specialita - Garbure
Příprava: Fazole namočit do druhého dne. Slít je a propláchnout. Vložit je do hrnce se šunkou, nebo slaninou, špekem, zalít vše vodou, přidat bo...
 ·  · 00:44 · 05:00
mojeSpotřeba.cz - evidence spotřeby energií
Mějte Vaší spotřebu domácnosti plně pod kontolou.
Nenechte se zaskočit vyúčtováním.
Přehledné statistiky, rady pro další úsporu, fotodokumentace odečtů, ...