Všechny Vaše recepty na jednom místě

 

.mojeid.cz 

 

E-mail:  Heslo:    registrace

Home > Recepty > Brambory > Bramborové špízy
 

Bramborové špízy

Bramborové špízy
 
  • přidat obrázek ...
 
nezadáno
Počet porcí
4
Počet zobrazení
985x
Autor: neuveden

SUROVINY

12 kusů menších brambor
150 g anglické slaniny
2 červené papriky
1 oranžovou papriku
2 cibule
2 stroužky česneku
1 lžičku provensálského koření
4 lžíce kečupu
2 lžíce olivového oleje
pepř
sůl
petrželku
ledový salát

POSTUP

Oloupané brambory vaříme do poloměkka v osolené vodě. Papriky nakrájíme na větší čtverečky, cibuli oloupeme, rozčtvrtíme a rozebereme na plátky. Stroužky česneku prolisujeme se solí a potřeme jím plátky anglické slaniny. Brambory obalíme slaninovými plátky a napichujeme je na špejli střídavě s kousky paprik a cibule. Špízy položíme na olejem potřený plech a pečeme při 160°C asi 15 minut.Zbylou červenou papriku krátce orestujeme na oleji tak, aby zůstala křupavá. Přidáme kečup, provensálské koření, pepř a sůl a prohřejeme. Bramborové špízy podáváme podlité paprikovou omáčkou. Před servírováním ještě ozdobíme salátem a posekanou petrželkou.
vytisknout Tisk  |   uložit do PDF PDF  |   poslat e-mailem Poslat  |   sdílet Sdílet  |   hodnotit Hodnotit  |   opravit (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Opravit  |   nový recept (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nový  |   nahlásit porušení práv (PŘÍSTUPNÉ PO PŘIHLÁŠENÍ) Nahlásit
Sdílení receptu: 
Google Google  |   Facebook Facebook  |   Twitter Twitter
Trvalý odkaz: 
povinná položka Povinná položka
  
 *
 **
 ***
 ****
 *****
  

KOMENTÁŘE

Zatím k receptu není žádná diskuse
Nový komentář
Hodnocení receptu:  * |   ** |   *** |   **** |   *****
      
Pro přihlášení pomocí Google účtu, OpenID nebo MojeID využijte přihlášení v horní části stránky.
povinná položka Povinná položka
eCookBook.cz   :   mojeZáruky.cz   :   mojeSpotřeba.cz   :   Podmínky použití   :   Partneři   :   Reklama   :   Kontakt
Eugen Letý © 2004 - 2020
Jsme na Facebooku RSS kanály
Na této stránce použité názvy produktů, firem apod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků.